ilustrácia detí

ZÁKLADNÁ ŠKOLA 
Školská 257/22
900 42 Dunajská Lužná
tel.: 02/45980 229, 0911 290 042
e-mail: zsdunajskaluzna@zsdunajskaluzna.sk

Vyhľadať

Slávnostné ukončenie školského roka 2023/2024

Informácie o škole

Informácie pre rodičov

Informácie pre žiakov

Slávnostné ukončenie školského roka 2023/2024

Dňa 28. 6. 2024 naša pani riaditeľka PaedDr. Iveta Slobodníková slávnostne ukončila školský rok 2023/2024.  Toto ukončenie školského roka bolo iné, ako pominulé roky, pretože malo svoje veľké čaro! Pani riaditeľka sa vo svojom príhovore lúčila so školou, so svojou profesionálnou kariérou, žiakmi, kolegami, zamestnancami a rodičmi.

Pán Adamčiak, pán starosta Németh a každá trieda poďakovala pani riaditeľke ružičkou. Veľká kytica ruží symbolizovala úctu, obdiv a veľké ĎAKUJEME! Žiak 6. E Daniel Mikloško sa p. riaditeľke poďakoval za všetko, čo urobila pre školu a Benjamín Banyák, žiak 4. C, predviedol svoj výnimočný talent v hre na cimbal.

Tento deň bol pre nás všetkých mimoriadne dôležitý, pretože sme sa lúčili s osobou, ktorá bola srdcom našej školy po dlhé roky. Práca a vedenie pani riaditeľky v našich životoch a v živote školy zanechali hlbokú stopu.

Chceli by sme Vám p. riaditeľka z celého srdca poďakovať za všetko, čo ste pre nás urobili. Počas rokov, ktoré ste tu strávili, ste nám boli nielen riaditeľkou, ale aj inšpiráciou, oporou a vzorom. Viedli ste nás pevnou rukou, ale zároveň s porozumením a láskavosťou, ktorá nám pomáhala rásť nielen ako pedagógom, ale aj ako ľuďom. Vaša oddanosť škole, nezlomná pracovitosť a neutíchajúca energia vytvorili miesto, kde sme sa všetci cítili vítaní a podporovaní. Škola pod Vaším vedením nebola len miestom vzdelávania, ale aj miestom, kde sa formovali vzťahy, budovali spomienky a vznikali priateľstvá. Spolu s nami ste prekonávali výzvy, čelili novým trendom vo vzdelávaní a neúnavne ste sa snažili vytvárať prostredie, kde môže každý nájsť svoj potenciál. Za to všetko Vám patrí náš obdiv a hlboká vďaka.

Vieme, že odchod do dôchodku je začiatkom novej kapitoly vo Vašom živote. Želáme Vám, aby ste tento čas využili na odpočinok, na splnenie snov, na ktoré ste možno doteraz nemali čas, a aby ste si užívali každú chvíľu naplno. Ste pre nás všetkých inšpiráciou a hoci nám budete chýbať, vždy budeme na Vás s úctou spomínať.

Ďakujeme Vám, pani riaditeľka, za všetko, čo ste pre nás urobili. Prajeme Vám veľa zdravia, šťastia a spokojnosti v ďalších rokoch. Nech je Váš dôchodok plný radosti, pohody a zaslúženého odpočinku.

Vaši milovaní zamestnanci