ilustrácia detí

ZÁKLADNÁ ŠKOLA 
Školská 257/22
900 42 Dunajská Lužná
tel.: 02/45980 229, 0911 290 042
e-mail: zsdunajskaluzna@zsdunajskaluzna.sk

Vyhľadať

Návšteva družstva z ŠKD

Informácie o škole

Informácie pre rodičov

Informácie pre žiakov

Návšteva družstva z ŠKD

Kto by nemal rád zvieratká? Naše deti zo Školského klubu mali výnimočnú príležitosť vymeniť školské triedy za svieži vzduch. Vybrali sme sa totiž na zaujímavú návštevu do miestneho družstva, kde sme sa mohli zoznámiť so životom našich štvornohých priateľov. Keď sme prišli na družstvo, hneď nás obklopili zvedavé oči. Najprv sme sa vybrali pozrieť si kravičky. Deti boli očarované ich veľkými očami a dlhými mihalnicami. S veľkým záujmom sledovali, ako sa kravičky pasú a ako pijú mliečko.

Najväčší úžas však vyvolali teliatka. Tie najmenšie boli také roztomilé, že sme si ich chceli všetci pohladkať. Deti sa dozvedeli veľa zaujímavých informácií o tom, ako sa teliatka rodia a ako rastú.

Návšteva družstva bola pre deti nezabudnuteľným zážitkom. Okrem toho, že sa zabavili a dozvedeli sa veľa nového, si uvedomili, odkiaľ sa berie mlieko a mäso, ktoré denne konzumujeme. Táto skúsenosť im určite pomôže k väčšiemu rešpektu, k prírode a všetkým živým tvorom.

Pani vychovávateľky z E-bloku

Krava Krmenie kravy Návšteva družstva Krava Deti z ŠKD na družstve Deti z ŠKD pri kravičke Deti z ŠKD na družstve Deti z ŠKD na družstve Deti z ŠKD na družstve