Základná škola Dunajská Lužná

ilustrácia detí

ZÁKLADNÁ ŠKOLA
Školská 257/22
900 42 Dunajská Lužná
tel.: 02/45980 229, 0911 444 355
e-mail: zsdunajskaluzna@zsdunajskaluzna.sk

Vyhľadať

Tretiaci a ich super deň !

Informácie o škole

Informácie pre rodičov

Informácie pre žiakov

Tretiaci a ich super deň !

Sviatok detí – Deň detí – sme sa snažili pripraviť pre našich tretiakov deň zábavy, relaxu, radosti, odpočinku a pohody.

Za pomoci a podpory rodiny Machovej sme dňa 30.5.2024 navštívili rekreačné stredisko Point40 v Nových Košariskách. Úvod dňa sme zahájili pešou turistikou na jazerá, čo sme všetci zvládli bravúrne. Potom nás čakala zábava a relax. Všetky možné atrakcie v stredisku boli pre deti dostupné, takže sa mohli vyšantiť na veľkej trampolíne, skákacom hrade, či vyskúšať svoju odvahu na zipline. Nakoľko počasie bolo super, osviežiť sa mohli aj skúsením teploty vody v jazere. Zaujímavosťou pre deti bolo sledovať aj cvičenie potápačov a výcvik psov špeciálnych jednotiek. Zábavný deň sme ukončili opekačkou, ako maškrtu dostali deti nanuky a všetko vyvrcholilo super diskotékou na pódiu. Deťom už ostalo len absolvovať opäť pešiu turistiku cestou do školy, ale aj napriek únave sme na ich tvárach videli radosť a spokojnosť.

Ďakujeme Vám, rodina Machová, za umožnenie tohto pekného dňa pre deti a veríme, že si ho užili v plnej paráde. Pani učiteľky tretích ročníkov mali tiež radosť z vydareného podujatia.

PaedDr.Darina Opátová

triedna učiteľka 3.E triedy