Základná škola Dunajská Lužná

ilustrácia detí

ZÁKLADNÁ ŠKOLA
Školská 257/22
900 42 Dunajská Lužná
tel.: 02/45980 229, 0911 444 355
e-mail: zsdunajskaluzna@zsdunajskaluzna.sk

Vyhľadať

Naša  škola v prírode

Informácie o škole

Informácie pre rodičov

Informácie pre žiakov

Naša  škola v prírode

Všetko sa to začalo v nedeľu večer, keď všetci z nás boli v strese. Poniektorí išli prvýkrát od rodičov a určite to prežívali. A rodičia to prežívali mnohokrát viac😊.

Išli sme do školy v prírode v Lazoch pod Makytou.

Autobus nás odviezol presne k hotelu, kde sme boli rozmiestnení  do izieb. Bolo to super, všetkým sa páčilo.  Hneď si nás prebrali animátori, ktorí boli úúúplne super!!! Trávili s nami všetok čas a pomáhali pani učiteľkám.  Chodili s nami na výlety a taktiež sa nám večer venovali . Kvôli nim sme chodili spať neskoro 😊.

Boli sme na Kohútke, čo je vrch lyžiarskeho strediska v Javorníkoch.  Bolo to super!!! Náročný výsľap, ale keď sme tam prišli, každý z nás bol šťastný. Po ceste niektorí z nás zahliadli stádo srniek a jeleňov. Výhľady odporúčame každému !

Naša zastávka bola aj v ZOO Zlín – pohladkali sme si raje, videli mnoho zvierat a šťastní sme sa vracali do nášho hotelíka.

Hoci nám počasie prvé dve dni neprialo, boli sme každý večer unavení, spokojní a šťastní. Zážitkov máme veľmi veľa a už teraz sa tešíme na budúcu školu v prírode. Bolo to SUPER!!!

                                                                                                                      Žiaci 3.C, 3. D a 3.E